Cursus hierkomen

Hierkomen 

In deze cursus krijg je alle handvatten mee om je hond in allerlei situaties te leren hierkomen. Komt jouw hond niet als je hem roept? Of in rustige situaties luistert hij perfect, maar bij enige afleiding heeft hij "bananen" in zijn oren? Dan is deze cursus perfect voor jou! 

Hoe ziet de cursus eruit?

Je ontvangt van tevoren een theorie handboek. Met allerlei informatie over onder andere hondentaal & gedrag, trainingsmethodes, hoe leren honden nu eigenlijk. Op deze manier krijg je al ontzettend veel inzichten voordat je aan de cursus begint. 

In de praktijk gaan we aan de slag met aandachtsoefeningen, focus en uiteraard het hierkomen. We beginnen op een rustige plek en gaan (waar het kan) het steeds uitdagender maken. 

Instap eis! Je hond moet voor deze cursus eerst les 1 t/m 4 van de ontspannen wandelen cursus hebben gedaan. De reden hiervoor is, dat elke hond een basis moet hebben voor de manier van trainen. Zo kunnen we in de cursus hierkomen écht focussen op het hierkomen. 

Data: 

De cursus hierkomen wordt gegeven op woensdag avond 

Woensdag: 4, 11, 18 & 25 oktober 2023 

Tijden: Vanaf 17:30 

Duur: 30 minuten per les 

Meenemen:

  • Een lange lijn van 5 meter; 
  • Je gewone lijn (voorkeur 2 meter); 
  • Halsband of tuig; 
  • Voertasje met veel lekkers.  

Let op!

Om deel te nemen aan één van deze cursussen moet je hond sociaalvaardig zijn. Laat je hond enige vorm van agressie of extreme angst zien, dan is een 1-op-1 traject geschikt. Twijfel je of je hond deel kan nemen? Stuur dan even een mailtje naar info@kynocontact.nl Blijkt tijdens de lessen dat je hond niet sociaalvaardig is, dan kan de instructeur altijd bepalen dat hij niet mee kan doen. Dan zoeken we uiteraard een andere oplossing.

Voor de cursus ontspannen wandelen klik hier

Wat is jouw investering?

Cursus hierkomen

  • 4 lessen;
  • Inclusief theorie handboek;
  • Inclusief clicker.

€60

Inschrijven

(Cursus hierkomen)