MIJN DIENSTEN

Persoonlijke hulp bij gedrag
 

Hebben jij en je hond te maken met trekken aan de lijn, uitvalgedrag, blaffen naar bezoek, niet los kunnen lopen of basis gehoorzaamheidsoefeningen? Dan ben je bij KynoContact aan het juiste adres.

Als deskundige op het gebied van hondengedrag, -training en het begeleiden van mensen focus ik mijzelf op een duurzame oplossing voor jou en je hond. Géén quick fix, geen dwang of andere onzin. Een eerlijk en deskundig advies vanuit vertrouwen, samenwerking en contact. Géén truckjes, maar vanuit vaardigheden vanuit zowel jou als je hond. Jij wordt de beste trainer voor jouw hond! En dat gun ik iedereen.

Workshop ontspannen wandelen

Je ziet in de verte al een hond aankomen. Je hond gaat enorm trekken, neemt geen beloningen meer aan en de schaamte, frustratie en stress komt omhoog.

De (ongevraagde) adviezen vliegen je om de oren. Stilstaan en als je hond niet meer trekt doorlopen. Afleiden met een snoepje. Lijn zo kort en strak mogelijk. Niets helpt, wat nu?

Met een combinatie van theorie en praktijk ga ik jou helpen! Aan het eind van de workshop, zul je al direct verschil merken.

Privé lessen

Je wil weer kunnen genieten van de wandelingen met je hond. Je wil geen constante strijd. Je wil "gewoon" ontspannen wandelen. Zonder stress of schaamte naar buiten kunnen. Écht samen wandelen. Dit klinkt toch fantastisch! 

Samen gaan we deze vragen beantwoorden: Wat is de oorzaak van het gedrag van je hond? Hoe kun je je hond begeleiden? Wat betekent de lichaamstaal van je hond? Hoe leer je gewenst gedrag aan? En nog veel meer!

Geen symptoombestrijding, maar écht de oorzaak aanpakken. Samen trainen naar een duurzaam resultaat. Geen truckje, maar werken aan vaardigheden. Welzijnsgericht en gaan voor succes.

Daar ga ik jou en je hond naartoe begeleiden!