Privé lessen

"Weer optimaal kunnen genieten van je hond, dat is het doel."

Herken je dit?

 • Je hond trekt enorm aan de lijn...

 • Hij blaft alle honden weg...
 • Je hebt geen plezier in het wandelen...
 • Je voelt je machteloos...
 • Je wil elk steegje invluchten als je een andere hond ziet...
 • Je leest 100 adviezen op internet, maar wat is goed?    

Voor mij was dit de dagelijkse realiteit... Totdat ik besefte dat het anders moest én kon!

Dit wil je!

 • Ontspannen wandelen...
 • Met plezier wandelen...
 • Geen trekwedstrijd meer...
 • Je weet hoe je je hond kunt begeleiden...
 • Een advies wat wél werkt voor jou en je hond...
 • Je weet eindelijk de oorzaak van het gedrag van je hond...
Klinkt dit als een droom? Zal ik je wat vertellen... Dit kan jij bereiken!

Leer je hond optimaal te begeleiden

Hoewel het soms niet zo lijkt, elk gedrag heeft een oorzaak. Voor ons is het gedrag van je hond wellicht een probleem, voor je hond is het gewoon zijn manier van communicatie. Ze hebben nooit (goed) geleerd wat gewenst gedrag is. Ook kan stress of pijn een oorzaak zijn van bepaald gedrag. Samen gaan wij uitzoeken waar het gedrag vandaan komt en leer ik jou hoe jij je hond kunt begeleiden

Je krijgt zowel een stevige theoretische basis met daarnaast alle trainingsvaardigheden die jij en je hond nodig hebben. Van hoe leren honden nou eigenlijk, herkennen van stresssignalen, hoe bouw je een goede training op en nog veel meer. Van bewustwording tot een gewoonte. Jij en je hond gaan elkaar begrijpen en samen aan je persoonlijke doelen werken, binnen de mogelijkheden van jou en je hond.  Het is belangrijk om een traject aan te gaan die past bij zowel baas als hond. Geen enkel individu is hetzelfde en iedereen verdiend en heeft voorkeur voor een andere aanpak

Zij gingen jou voor


Boaz - Eigenaar Kynos Hogeschool voor Honden

"Ik kan Geeke niet anders omschrijven dan een begripvol en uiterst competente hondentrainster. Ze heeft naast haar liefde voor honden ook veel kennis en ervaring. Je voelt je gelijk op je gemak en durft fouten te maken. Ik zou iedere hondeneigenaar aanraden bij haar een training te volgen."

Yvette & Teddy

"Geeke legt alles rustig en duidelijk uit. Het is fijn dat iemand van buitenaf met veel kennis van honden mee kan kijken. Heel fijn vond ik dat we na de intake een verslag via de mail kregen waarin alles stond wat we hadden besproken. Zo kon ik alles nog een rustig nalezen. Geeke is de investering dubbel en dwars waard. Wij hebben door dit traject heel veel rust & inzicht gekregen en onze Labradoodle ervaart ook veel meer rust en dat is onbetaalbaar."

Nena & Duc

"Geeke heeft mij en Duc fijn op weg geholpen om met zijn onzekerheid en angstige gedrag om te gaan. Ze neemt de tijd voor je en legt ook alles uit als ze wat ziet bij je hond. Bij vragen of twijfel kan ik ook na het consult nog contact met haar opnemen. Fijn dat er zo meegedacht wordt."

Fam. Jansen & Marly

"Na 3 trainers gehad te hebben kwamen we niet verder. Toen werd Geeke ons aangeraden. En hadden we dat maar eerder gedaan! Er wordt echt gekeken naar de mogelijkheden van jou en je hond. Kan het niet linksom, dan maar rechtsom. Je krijgt echt een aanpak op maat. Bij Marly bleek pijn in haar rug een oorzaak van het gedrag te zijn. Na een bezoek bij de fysiotherapeut konden we met behulp van Geeke écht gaan trainen voor het gewenste resultaat."

Hoe gaat zo'n traject?

Als eerste ontvang je een uitgebreide vragenlijst over je hond. Van pup tot heden en van gedrag tot medische geschiedenis, alles komt voorbij. Voorafgaand aan de training krijg je een uitgebreid handboek met een theoretische kennis over honden, hun gedrag en training. Hierin wordt onder andere besproken hoe honden leren, stresssignalen, trainingsmethodes, maakbaarheid van je hond en veel meer. Alleen deze basis is al ontzettend waardevol.

Tijdens de intake doorlopen we samen de vragenlijst. Hierbij gaan we kijken uiteraard ook kijken naar de oorzaak van het gedrag. Dit is namelijk de noodzakelijke basis voor een training op maat. Ook maken we de eerste stappen in de praktijk. En tijdens de privé trainingen is het keihard werken! Alles om het maximale uit jou en je hond te halen. We willen Tussen de trainingen door houden we contact via WhatsApp of mail. Je mag video's sturen voor feedback en al je vragen stellen. Dit is essentieel voor een goed resultaat.

Ik ben ervan overtuigd dat een gedragsprobleem niet in één training is opgelost, daarom werk ik met trajecten. Zo kunnen we écht werken aan de oorzaak en behalen we een langdurig resultaat. Ook krijg jij alle tools aangereikt om de beste trainer voor jouw hond te worden! 

In uitzonderlijke gevallen is een losse privé les wel mogelijk. Neem contact op voor een persoonlijke, vrijblijvend advies!

Kies jouw persoonlijke pakket!

Ontspannen wandelen

Kickstart

Next level traject

1 privé training

workshops ontspannen wandelen

Bonus: KynoContact theorieboek

Bonus: Coaching via WhatsApp

Investering €117,-

2 privé trainingen 

Bonus: KynoContact theorieboek

Bonus: Coaching via WhatsApp


Investering €154,-

4 privé trainingen

Bonus: KynoContact theorieboek

Bonus: Coaching via WhatsApp


Investering €274,-

Tot een straal van 5 kilometer rondom Dinxperlo (7091VE) reken ik geen reiskosten vergoeding. Daarbuiten reken ik €0,30 euro per gereden kilometer.

Tarieven zijn inclusief BTW (21%)