Workshop ontspannen wandelen

"Ik heb in deze workshop meer geleerd dan in alle cursussen bij andere trainers."

Herken je dit?

  • Continue snel de andere kant op moeten lopen?
  • De lijn strak vastpakken om je hond maar te houden?
  • 100x "aan de voet" "niet doen" moeten roepen?
  • Met frustratie en schaamte je wandeling beginnen?
Het kan écht anders! En daarvoor is deze workshop in het leven geroepen. De workshop "ontspannen wandelen" is na inmiddels al 5 edities een écht parade paardje te noemen binnen KynoContact.


Hoe dan?

Met maximaal 3 combinaties gaan we aan de slag om weer ontspannen te kunnen wandelen. Doordat we met een klein groepje zijn kan ik jou de volledige aandacht geven.

Ik vind het belangrijk om gecontroleerd te oefenen en de oorzaak van het uitvalgedrag aan te pakken. Naast de praktijk leer je ook nog eens ontzettend veel;

  • Waarom valt mijn hond uit?
  • Welke lichaamssignalen laat mijn hond zien?
  • Wat kan ik verwachten van mijn hond?
  • Hoe kan ik het uitvallen voorkomen zonder af te leiden of om te lopen?

Zij gingen jou al voor!

"Een aantal weken geleden ben ik in contact gekomen met Geeke. Ik was toen al bezig om het uitvalgedrag van Cody te verminderen/verhelpen. Hierbij gaf Geeke aan dat de workshop ontspannen wandelen een goede aanvulling zou zijn!

Vandaag hebben we de workshop gedaan en wat een resultaat. De duidelijke instructies en feedback neem je mee en het resultaat wordt gelijk zichtbaar. Echt heel mooi om te zien. Ik raad het iedereen aan die een uitvallende hond (in training) heeft! Echt een aanvulling!

- Marit & Cody - 


Ik heb Teddy en mijzelf opgegeven voor de workshop ontspannen wandelen. Wij volgden al het 1-op-1 gedragstraject en Geeke gaf aan dat ze workshop een mooie aanvulling zou zijn. Teddy is hyper alert en staat dus altijd "aan". Dit in goede banen leiden is niet makkelijk. Vooral ook omdat ik op dat vlak echt te weinig kennis heb.

Tijdens de workshop kon ik heel ontspannen met Teddy oefenen in het bijzijn van een andere hond. Ondertussen geeft Geeke feedback, stuurt aan of geeft een opdracht wat passend is bij de hond. Ook weet ze honden samen te brengen (op gepaste afstand) in een opdracht. Je doet het dus niet alleen maar ook echt samen. Heel waardevol deze workshop.

- Yvette & Teddy -


Contact

KynoContact

+31653937867

info@kynocontact.nl